header

Wie zijn wij

Mijn naam is Cristine Keuken. In 2002 heb ik mijn opleiding als verzorgende afgerond,  daarna heb ik bijna 6 jaar met veel plezier mijn werk als kraamverzorgende gedaan.
In dit werk kwam ik veel mensen en kinderen tegen met klachten zoals allergieën, vermoeidheid,chronische klachten etc. Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in wat voeding met een mens kan doen, en wilde hier graag meer van weten.
 
In 2006 kreeg ik een baan op kantoor als kraamzorgplanner met regelmatige werktijden en ben ik gaan kijken hoe ik deze interesse om kon zetten in een opleiding en ben ik naast mijn werk gaan studeren.
 
Eerst heb ik het diploma medische basiskennis hbo afgerond. In de orthomoleculaire therapie staat het gebruik van goede uitgebalanceerde voedingsstoffen centraal. Die natuurlijke, vriendelijke en vooral ook heel efficiente benadering stimuleerde me om me hierin verder te bekwamen. Daarom heb ik de opleiding orthomoleculair therapeut bij “Van Nature” gevolgd. Daarnaast heb ik cursussen gevlgd ommen met gewichsproblemen te kunnen begeleiden
 
Om een goede diagnose te kunnen stellen ben ik op zoek gegaan naar een verantwoord aanvullend  systeem, Inmiddels werk ik met de NES waarmee ik kan zien waar het lichaam energie tekort komt. 


Ondertussen volg ik nog allerlei cursussen om mijn kennis te vergroten om zodoende klachten vanuit verschillende oorzaken te kunnen herkennen en behandelen!

Vannaf 01-09-2017 verhuizen we naar "DIO drogisterij Kesteren"
U kunt altijd in de winkel terect voor advies en indien nodig is het mogeijk een afspraak te maken!
We hopen op deze manier een breder publiek te kunnen bereiken met advies bij gezondheidsklachten!Foto's